За нас

Кои сме ние и какво ви предлагаме?

Това е най-големият магазин за аксесоари за пушачи в България. В този магазин може да откриете голям избор на продукти, като Бонгове, Лули, Гриндери, Наргилета, Запалки, Листчета, Табакери и други аксесоари за пушачи. Ние предлагаме много забавни, красиви и символични продукти, които грабват погледите на хората около вас. Артикули, като запалки с логото на любима марка, любим изпълнител или любима рок банда, също така, аксесоари, които имат нестандартен външен вид, са само едни от нещата които може да откриете при нас. Отделете малко време да поразгледате и със сигурност, ще останете с добри впечатления от вашето посещение.

За магазина

Магазинът отваря врати на 23 Февруари 2016 година, с основател Христина Йовчева. Централният склад се намира в град Харманли. Оттогава, магазинът се старае да предложи на клиентите си възможно най-голямо разнообразие от стоки, които са интересни не само за самите тях, но и за тяхното обкръжение. Ние ви предлагаме артикули с високо качество, както и добро обслужване на възможно най-добри цени. А ако, примерно, сте харесали определен тип тютюн, не е никакъв проблем да си поръчате по-голямо количество за да имате в запас, защото нашият магазин работи не само на дребно, но и на едро. Фактът, че ние предлагаме търговия на едро, означава също, че вие може да заредите вашият магазин с наша стока. Ние предлагаме зареждане на магазини или заведения.

Спонсорство

Ние искаме да бъдем ваш спонсор. Ако имате големи планове, но имате нужда от малко финансова помощ за да ги реализирате, не се притеснявайте, ние ще се радваме да ви помогнем, ако ни хареса вашата идея. В случай, че сте решили да организирате голямо събитие или парти, за което ще се говори дълго след това, обърнете се към нас и ние ще се опитаме да ви помогнем както можем, било то с парични средства или награди, така че всички да са доволни и вие да не губите славата си на добър организатор. За въпроси относно спонсорирането, може да се обърнете към администраторът. За тази цел, моля използвайте вградената ЧАТ Функция на сайта или ни оставете съобщение и ние ще се свържем с вас.

Нашата цел

Каква е нашата цел, питате вие? Нашата е цел е ясна и точна. Целта ни е да успеем да съберем достатъчно средства, с които да се отворят физически магазини, тоест магазин в помещение, в Пловдив и София. Как ще стане това? Това ще се случи, с помощта на постоянни и лоялни клиенти, на които ние се доверяваме и не искаме да губим, чрез които ще се наберат достатъчно средства за отварянето на физически магазин в посочените градове. Ние истински ценим всеки един наш клиент, допринесъл за успешното развиване на магазина. Така, че ако вие сте фен на нашият магазин, искаме да знаете, че и ние сме ви фенове. Целта ни не е просто да се развиваме, а да покажем на нашите клиенти и фенове, че държим на тях и лоялността ни е взаимна по целият път на развитието.


За фирмата

ЕТ "Хриси-Христинка Йовчева" администрира онлайн магазина. 

Информация за фирмата:

Булстат/ЕИК: 203937222

IBAN: BG47CECB979010G6654000


Продукта не е наличен. Въведете мейла си и ще ви уведомим когато продукта е наличен.