За нас

Кои сме ние и какво ви предлагаме?

Pafkane.com е най-големият онлайн магазин за аксесоари за пушачи в България. Тук можете да откриете голям избор на продукти като лули, запалки, табакери и други аксесоари за пушачи. Ние предлагаме много забавни, красиви и знакови продукти, които ще грабнат погледите на хората около вас. Артикули, като запалки с логото на любима марка, любим изпълнител или любима рок банда, също така, аксесоари, които имат нестандартен външен вид, са само някои от нещата, които ще откриете при нас. Отделете малко време да поразгледате и със сигурност, ще останете с добри впечатления след вашето посещение.

За магазина

Магазинът отваря врати на 23 Февруари 2016 година, с основател Христина Йовчева. Централният склад се намира в град Харманли. Оттогава магазинът се старае да предложи на клиентите си възможно най-голямо разнообразие от стоки, които са интересни не само за самите тях, но и за тяхното обкръжение. Предлагаме ви артикули с високо качество, както и добро обслужване на възможно най-добри цени. Pafkane.com работи не само на дребно, но и на едро. Ако сте харесали например определен тип продукт, не е проблем да поръчате по-голямо количество от него, за да имате запас у дома. Другото предимство на възможността да поръчате на едро е, че можете да заредите вашия магазин с наша стока. Ние предлагаме зареждане на магазини и заведения.

Нашата мечта

Търговците рядко споделят какви са целите и мечтите им, но за нас това не е проблем. Мечтата ни е да успеем да съберем достатъчно средства, с които да отворим физически магазини в Пловдив и София. Как ще стане това? Това ще се случи, с помощта на нашите постоянни и лоялни клиенти, на които ние се доверяваме и не искаме да ги губим, чрез които ще се наберат достатъчно средства за отварянето на физически магазини в посочените градове. Ние истински ценим всеки един наш клиент, допринесъл за успешното развиване на магазина. Така че, ако вие сте фен на онлайн магазин Pafkane.com, бъдете сигурни, че и ние сме ви фенове. Целта ни не е просто да се развиваме, а да покажем на нашите клиенти и приятели, че държим на тях и че лоялността ни е взаимна по целия път на развитието.


За фирмата

ЕТ "Хриси-Христинка Йовчева" администрира онлайн магазина. 

Информация за фирмата:

Булстат/ЕИК: 203937222

IBAN: BG47CECB979010G6654000


Продукта не е наличен. Въведете мейла си и ще ви уведомим когато продукта е наличен.